Onze service

Weet je dat roken voor het grootste gedeelte te maken heeft met gedrag? En realiseer je je ook dat gedrag te veranderen is? Daar gaat het om bij niet-rokerscentrum.nl.

Om gedrag te kunnen veranderen, gebruiken we onder andere de trance-methode, een vorm van hypnose. Iedereen is wel eens in trance. Herken je het? Je bent met de auto op weg en in één keer zie je dat je op de plaats van bestemming bent. Maar een deel van de rit ben je zo in gedachten geweest dat je er eigenlijk niet helemaal bij was. Dat is eigenlijk ook een soort van trance.
Je brein komt steeds met dezelfde riedel: 'roken is niet zo slecht', 'roken heb ik nodig', 'ik word er rustig van'. Bij niet-rokerscentrum.nl omzeilen we die gedachten en gaan we rechtstreeks naar het onbewuste. Het onbewuste is de plek in jou waar je zelf heel goed weet dat roken niet gezond is, dat je er aan dood kunt gaan, dat het een nare verslaving is en dat je er mee wilt stoppen. Het onbewuste neemt al onze positieve suggesties voor waar aan. Op die manier kun je heel veel positieve veranderingen aanbrengen,  zoals Stoppen met Roken.
Niet-rokerscentrum.nl biedt hiermee een ongekend krachtige methode die jou helpt om afscheid te nemen van sigaretten, aanstekers, onrust en stank.
Ben jij helemaal klaar met roken? Ben je er klaar mee dat je helemaal afhankelijk bent van een sigaret? Dan is dit iets voor jou!

Kies je écht om er 100% voor te gaan?

Want alleen dan krijg je:
- een gezonder leven
- niet langer uit je mond stinken
- geen rokers-huid/-rimpels/-wallen
- vrij zijn van je verslaving
- eindelijk weer proeven wat je eet
- veel meer geld overhouden
- na een week al meer lucht in je longen

Contact


E-mailen
Bellen
Map