Niet-rokerscentrum.nl

Niet-rokerscentrum.nl is ontstaan omdat we ervan overtuigd zijn dat het kan: stoppen met roken in één sessie. 

Natuurlijk zijn we ervaringsdeskundigen.... maar we hebben ook onze ruime ervaring als hypnotherapeut en traumatherapeut ingezet om tot een ongekend krachtige methode te kunnen komen. 

Wij staan altijd klaar om u met raad en daad te ondersteunen.


Wie wij zijn?

Anita Kooijmans
Mijn naam is Anita Kooijmans en ik werk als hypnotherapeut/gewichtsconsulent in Raamsdonksveer en Nieuwegein. Ik ben gaan roken toen ik vijftien was. Waarom? Tja, ik vond het enorm interessant om bij de ‘echte’ meiden te horen. Want die waren stoer en ik wilde dat ook zijn. Op de middelbare school werd er door de leerkrachten niet moeilijk over gedaan. Zij rookten tenslotte zelf ook.

Ik heb heel wat jaren gerookt. Tot ik met benauwdheidsklachten naar de huisarts ging. Ik moest een longtest doen en daaruit bleek dat mijn longblaasjes wat waren afgenomen. Onherstelbaar. De arts vertelde mij dat ik echt moest stoppen. Ik was heel verontwaardigd want ik was al teruggegaan van 1 pakje per dag naar 2 sigaretten per dag. Hij keek mij aan en zei: ‘Dat zijn ongeveer 700 sigaretten per jaar en dus 700 teveel Anita!’ Ik vond dat heel confronterend.

Heel toevallig (toevallig bestaat volgens mij niet) werd er een training Stoppen met Roken aangeboden op mijn werk. En je raadt het al, ik heb de training gedaan. Ik ging als een roker de training in en kwam er als een niet-roker uit. Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan. In één sessie. Ik raad het iedereen aan. Gewoon heerlijk vrij van een sigaret. Ik hoef niet meer onrustig op mijn stoel te wiebelen omdat ik weer een peuk moet roken. Gewoon niet, echt wat een rust. Ik hoop dat straks heel veel rokers niet-rokers zijn.

Paula Repi
Ik ben Paula Repi en ik werk als regressietherapeut en familieopsteller in mijn praktijk in Culemborg. Vanaf mijn twaalfde ben ik stiekem gaan roken. Ik wilde niet anders zijn dan mijn vriendinnen en er vooral bij horen. Ik was gewoon verslaafd aan roken, aan sigaretten, aan aanstekers en alles wat erbij hoort. Jaren geleden heb ik besloten om ermee te stoppen. En dat is gelukt!

Het is echt een strijd geweest die ik een ander op een meer begrijpelijkere manier gun. Dat lukt door de samenwerking met Anita. We hebben een methode gevonden waarbij je inzicht krijgt waarom je zo moeilijk van het roken af komt. In die methode leer je ook wat je vanuit jezelf naar boven kunt halen om op een krachtige manier te stoppen met roken.

Het geeft ons enorm veel energie als we zien dat mensen werkelijk gestopt zijn met roken. We staan elke keer zelf weer versteld van het percentage van stoppers. En het is geweldig om elke keer het enthousiasme maar ook de opluchting van deze mensen te horen. Want daar doen we het voor.E-mailen
Bellen